top of page

Esam Latvijas šaha elitē!

Updated: Dec 3, 2021

Novembra mēnesis ir bijis ļoti bagāts šaha dzīvē: Rīgā notika gada nozīmīgākais turnīrs pasaulē, un šobrīd notiek mačs starp Magnusu un Janu par pasaules čempiona titulu, un arī mūsu skolas puikas un meitenes cīnās turnīros.




Aktīvākie šahisti ir Pauls, Eduards, Roberts, Elias un Hanna. Šie skolēni pārstāvēja mūsu skolu starpskolu turnīrā(divas komandas +rezervists),kurā pidalījās 39 komandas un guva teicamu panākumu!

Pirms turnīra bija uzdevums iekļūt starp 10 labākām komandām, uzdevums tika izpildīts ar uzviju, bijām sestie! un treneris jau asina šaha zobenu, lai nākamgad mūsu skolas komanda būtu TOP 3! Neiespējami? Varbūt, bet mēs centīsimies pierādīt, ka esam šī mērķa cienīgi un stipri.

Īpaši gribu paslavēt Paulu (mācās 2.klasē), kas nepilna pusotra gada laikā ir izpildijis otro sporta klasi!

Malači arī pārējie skolēni:

Roberts - 3.sp.kl., Eduards - 3.sp.kl., Elias - 3.sp.kl, Hanna 4.sp.kl. (https://www.sahaskola.lv/index.php/429-rigas-pilsetas-starpskolu-sacensibu-rezultati).


Lai apskatītu rezultātus, jāseko vecuma grupai U10(jaunākā grupa)


Pauls arī vairākkārt ir piedalijies pasaules šaha klubu turnīros(U10), kur ieguvis ļoti augstas vietas starp Latvijas komandas zēniem un meitenēm! Priecājos arī par Henriju un Lūkasu, arī šie puikas trenējas un es ticu, ka jau decembrī nopietni pacīnīsies par sporta klases iegūšanu.

Lepojos ar katru no skolēniem un gribu pateikt īpašu paldies skolai, par iespēju trenēt bērnus un paldies vecākiem,par to ka, uztic savus bērnus.



Sirsnībā, šaha skolotājs Atis Bētiņš

16 views

Recent Posts

See All
bottom of page