top of page

Labā Gana katehēze



Labā gana katehēze

Jau daudzus gadus mazo klašu audzēkņi apgūst Labā Gana katehēzi. Kopš pagājušā gada to vada mūsu skolotāja Himena Gonzales.

Himena uz Latviju ir pārcēlusies no Meksikas, un jau daudzus gadus Latviju sauc par mājām. Rīgas Katoļu ģimnāzijā viņa ir viena no iemīļotākajām skolotājām, kas spēj saglabāt mieru un ticību pat vissarežģītākajās situācijās. Ilgus gadus viņa ir mācījusi spāņu valodu (jā, mūsu skolā to var apgūt kā otro svešvalodu) un ticības mācību.

Pateicoties Vācijas katoļu kopienai «Bonifacius werk», Himena strādā mazajās klasēs, lai ar Montesssori metodi apgūtu ticības mācību.


Himena pati saka: "Katoļu Ģimnazijā kopš septembra 2023. gadā es sāku vādīt Labā Gana katehēzi pirmajām klasēm, pateicoties Vācijas organizācijam «Bonifacius werk». Ar šo atbalstu, es varēju, kopā ar vadītājām no bērnu darza, kas arī vada šo katehēzi bērnudārza bērniem, maksāt par materiāliem, kas ir nepieciešami, lai sniegtu bērniem iespēju iepazīties ar Dieva pasauli. Ļoti pateicos «Bonifacius werk» organizācijai par šo iespēju kas man tika dota, lai istenotu šo projektu, kas turpinās."


94 views

Recent Posts

See All
bottom of page